WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ 1 PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE DAŃ

search

    TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ 1 PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE DAŃ

    Małgorzata Konarzewska

    WSiP

    9788302183119

    24.2 x 16.9

    480

    miękka


    Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r.

    Starannie omawia surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw oraz podkreśla znaczenie bezpieczeństwa


    Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r.

    Starannie omawia surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw oraz podkreśla znaczenie bezpieczeństwa żywności.

    Podręcznik zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne tabele i wykresy ułatwiające zrozumienie wiadomości i ich zapamiętanie.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      46,14 zł
      70,99 zł
      Taniej o: 24.85 zł (-35%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZĘŚĆ 1 PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE DAŃ

      Napisz swoją opinię