search
Udostępnij
Darmowa dostawa już od 100 zł
To kompletny, dokładny i przystępnie napisany podręcznik, w którym sporo miejsca poświęcono historii makaronu, jego cechom oraz sposobom gotowania. Podano też najlepsze włoskie przepisy na dania z makaronu.
Jeśli masz ochotę na bucatini z serem risotta i kiełbasą czy spaghetti z pulpecikami, sięgnij do przepisów z tytułami w czerwonym kolorze
To kompletny, dokładny i przystępnie napisany podręcznik, w którym sporo miejsca poświęcono historii makaronu, jego cechom oraz sposobom gotowania. Podano też najlepsze włoskie przepisy na dania z makaronu.
Jeśli masz ochotę na bucatini z serem risotta i kiełbasą czy spaghetti z pulpecikami, sięgnij do przepisów z tytułami w czerwonym kolorze – to przepisy na makaron z produktami mięsnymi. Przepisy na linguine z kalmarami i karczochami czy spaghetti „morze i góry” oznaczono niebieskimi tytułami – to dania dla miłośników ryb i owoców morza. Natomiast przepisy z zielonymi tytułami na spaghetti á la Capri czy bucatini z cukinią przygotowano dla tych, którzy preferują warzywa i sery.
Wygodny format, szczegółowe instrukcje i łatwość wykonania przepisów czynią z tej książki niezastąpionego towarzysza dla osób bez końca poszukujących przepisów na apetyczne dania.
Książka zawiera ponad 100 przepisów na smakowite i proste dania z makaronu typu spaghetti, bucatini i linguine
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 100 zł
Na razie nie dodano żadnej recenzji.