Kalendarze od 1 zł
10 50 
10 50 

TECHNOLOGIE PRODUKCJI CUKIERNICZEJ 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU CUKIERNIK

search

    TECHNOLOGIE PRODUKCJI CUKIERNICZEJ 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU CUKIERNIK

    Magdalena Kaźmierczak

    WSiP

    9788375443615

    23.5 x 16.5

    216

    miękka

    Torba bawełniana za: 7.99 zł zobacz więcej

    Wysyłamy w 24h + czas dostawy

    14 dni na zwrot produktu

    Koszty dostaw już od 8.99 zł

    Darmowa dostawa już od 100 zł

    Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
          Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

    Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

    Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „cukiernik” w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych. Materiał pozwala uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę dotyczącą: – tworzyw dekoracyjnych i zasad dekorowania wyrobów gotowych; – charakterystyki

    czytaj więcej
    📚 Outlet książkowy – ta sama treść, niższa cena! 📚

    Książka jest nowa i pełnowartościowa, nigdy nieużywana.

    Może pochodzić z końcówek serii, zwrotów lub nadwyżek magazynowych.
    📦 Opakowanie lub okładka mogą nosić ślady magazynowania, takie jak delikatne otarcia czy pozostałości po etykiecie.
    ✅ Treść książki jest kompletna i nieuszkodzona.
    ✅ Gwarantujemy pełną funkcjonalność – czytasz bez przeszkód!
    ✅ Świetna okazja na tanią, nową lekturę!
    -15%
      50 15 
      59,00 zł
      Taniej o: 8.85 zł
      Kup teraz

      POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie, wysyłamy od razu.

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      Koszty dostaw już od 8.99 zł

      Darmowa dostawa już od 100 zł

      Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
            Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Napisz swoją opinię

      TECHNOLOGIE PRODUKCJI CUKIERNICZEJ 2. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU CUKIERNIK

      Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „cukiernik” w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych. Materiał pozwala uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę dotyczącą: – tworzyw dekoracyjnych i zasad dekorowania wyrobów gotowych; – charakterystyki i technologii ...

      Napisz swoją opinię