
search
Udostępnij
Czesław Dojutrek, Andrzej Pietrzyk
9788302078460
14.5 x 20.5
424
miękka
Książka zawiera zasady doboru i łączenia surowców ciastkarskich oraz sposoby prowadzenia operacji i procesów technologicznych przy wytwarzaniu różnego rodzaju półproduktów, tj. ciast, kremów, mas oraz gotowych wyrobów ciastkarskich.
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00
Krzysztof Kuśmierczyk, Hanna Gulińska
WSiPAmanda Maris, Anna Sikorzyńska
PearsonMarcin Kurczab, Elżbieta Kurczab, Elżbieta Świda
Oficyna EdukacyjnaMarcin Kurczab, Elżbieta Kurczab, Elżbieta Świda
Oficyna EdukacyjnaElżbieta Kurczab, Elżbieta Świda, Marcin Kurczab
Oficyna EdukacyjnaPowiadom mnie o zmianie ceny.
Magdalena Kuszewska, Piotr Czaykowski
Znak Horyzont