search
Udostępnij
Darmowa dostawa już od 100 zł
Zioła na talerzu to 15 barwnych historii utalentowanych kucharzyi blogerów, którzy zakochali się w aromacie i smaku świeżych ziół.
Tomek Jakubiak porównuje tu tajską bazylię do relacji z teściową,Andrzej Polan opowiada o tym, jak szczaw przywołuje u niegowspomnienia z dzieciństwa, a Jurek Sobieniak odkrywa nieznaneoblicze melisy, która
Zioła na talerzu to 15 barwnych historii utalentowanych kucharzyi blogerów, którzy zakochali się w aromacie i smaku świeżych ziół.
Tomek Jakubiak porównuje tu tajską bazylię do relacji z teściową,Andrzej Polan opowiada o tym, jak szczaw przywołuje u niegowspomnienia z dzieciństwa, a Jurek Sobieniak odkrywa nieznaneoblicze melisy, która większości z nas kojarzy się z deserami. Każdyz gości podzielił się także swoim ulubionym przepisem, w którymświeże zioła grają pierwszoplanowe role. Samar Khanafer zaserwujedorsza w kolendrowym pesto, a Marieta Marecka zdradzi sposóbna przygotowanie drobiowych roladek na bazyliowym purée.
To tylko namiastka tego, co znajdziecie w książce,która uwodzi w sumie 75 pysznymi przepisami.
Przepisów użyczą :
Lara Gessler
Andrzej Polan
Grzegorz Łapanowski
Marta Dymek
Gotuj, ozdabiaj, ciesz się zapachem i smakiem świeżych ziół!
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 100 zł
Na razie nie dodano żadnej recenzji.