
search
Udostępnij

Seria książek w kaształcie talerza, z okładką do złudzenia przypominającą świeżo przyrządzoną potrawę. Każda potrawa opisana jest krok po kroku, zilustrowana doskonałymi zdjęciami.
Jaki jest sekret idealnie upieczonego ciasta?
Oprócz ciekawego kształtu, tortownice z tuleją dają ciastu coś jeszcze. Dzięki wewnętrznemu "kominowi"
Seria książek w kaształcie talerza, z okładką do złudzenia przypominającą świeżo przyrządzoną potrawę. Każda potrawa opisana jest krok po kroku, zilustrowana doskonałymi zdjęciami.
Jaki jest sekret idealnie upieczonego ciasta?
Oprócz ciekawego kształtu, tortownice z tuleją dają ciastu coś jeszcze. Dzięki wewnętrznemu "kominowi" ciepło jest rozprowadzane do środka, zapewniając równomierne pieczenie. To samo ciasto w zwykłej formie często pozostaje niedopieczone, podczas gdy brzegi zaczynają się już przyrumieniać.
Książka zawiera 59 przepisów na lekkie biszkopty i maślane babki, łatwe w przygotowaniu, smaczne i doskonale upieczone!

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00