Fast, fresh, simple Donny Hay – australijskiej ikony świata kulinariów – to ponad 160 przepisów na szybkie, łatwe do wykonania, świeże dania na każdą okazję! SZYBKO, ŚWIEŻO, PROSTO – to trzy podstawowe zasady kuchni Donny Hay. Jak napisała Marta Gessler w 'Wysokich Obcasach' - 'bez stylizacji, przepisów i interpretacji kulinarnych Hay
Fast, fresh, simple Donny Hay – australijskiej ikony świata kulinariów – to ponad 160 przepisów na szybkie, łatwe do wykonania, świeże dania na każdą okazję! SZYBKO, ŚWIEŻO, PROSTO – to trzy podstawowe zasady kuchni Donny Hay. Jak napisała Marta Gessler w 'Wysokich Obcasach' - 'bez stylizacji, przepisów i interpretacji kulinarnych Hay światowa gastronomia byłaby uboga i nudna'. I rzeczywiście, Donna Hay jest powszechnie uważana za mistrzynię sztuki kulinarnej, boginię domowego ogniska – czczoną i uwielbianą zarówno przez profesjonalnych szefów kuchni, jak i gospodynie domowe. Jest uroczą i bezpretensjonalną perfekcjonistką, ale też zmyślną kulinarną oszustką, która zawsze wie jak i kiedy ułatwić sobie pracę.Dzięki Szybko, świeżo, prosto miłośnicy gotowania i dobrego jedzenia dowiedzą się, jak szybko i bez spędzania długich godzin w kuchni przygotować przepyszne i zdrowe dania. Autorka nie szczędzi adeptom sztuki kulinarnej bezcennych rad i wskazówek, które sprawią, że smak i wygląd dań będą spektakularne. Donna proponuje nowoczesne zastosowanie tradycyjnych receptur, własną estetykę serwowania potraw, ale też zdradza fundamentalne podstawy organizacji pracy w kuchni, jak choćby to, jak przechowywać i wykorzystywać kupione wcześniej składniki. W Szybko, świeżo, prosto Donna Hay dowodzi, że przygotowywanie posiłków może być przyjemne, a nawet relaksujące. Łatwo i szybko przekonamy się, że jej potrawy smakują równie dobrze, jak wyglądają!DONNA HAY– dziennikarka kulinarna i autorka książek kucharskich jest IKONĄ DOMOWEGO GOTOWANIA. To australijska damska wersja Jamiego Olivera. Praktyczna i dokładna jak Martha Stewart i pełna fantazji jak Nigella Lawson. Kiedy miała zaledwie 25 lat, została redaktorką działu kulinarnego w Marie Claire, dzisiaj jest kulinarnym guru, gwiazdą telewizji i wydaje własne czasopismo Donna Hay Magazine. Jej programy kulinarne zbierają ogromną widownię przed telewizorami na całym świecie, także w Polsce.KSIĄŻKI KUCHARSKIE DONNY HAY WYZNACZAJĄ WZORCEI INSPIRUJĄ NOWE POKOLENIA KUCHARZY.BYŁY WIELOKROTNIE NAGRADZANE,NA CAŁYM ŚWIECIE SPRZEDAŁY SIĘ W PONAD CZTERECH MILIONACH EGZEMPLARZY.
czytaj więcej Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.