TORBY NA PREZENTYBez%20tytu%C5%82u_2.png 

KUCHNIA WŁOSKA. INGREDIENCJE I KLASYCZNE PRZEPISY

search

    KUCHNIA WŁOSKA. INGREDIENCJE I KLASYCZNE PRZEPISY

    Kate Whiteman, Jeni Wright, Angela Boggiano

    Elipsa

    9788324595402

    29.5 x 22.5

    256

    miękka

    Książka ta jest czymś więcej niż zbiorem przepisów na włoskie dania. Przedstawiamy podstawowe składniki używane we włoskiej kuchni, ich właściwości i możliwości wykorzystania w klasycznych i współczesnych przepisach. Część pierwsza to wyczerpujący przewodnik po specyficznych włoskich ingrediencjach. Omawiamy kolejno: makarony, ryż,

    Książka ta jest czymś więcej niż zbiorem przepisów na włoskie dania. Przedstawiamy podstawowe składniki używane we włoskiej kuchni, ich właściwości i możliwości wykorzystania w klasycznych i współczesnych przepisach. Część pierwsza to wyczerpujący przewodnik po specyficznych włoskich ingrediencjach. Omawiamy kolejno: makarony, ryż, zboża, sery, wędliny i kiełbasy, mięsa i drób, ryby i skorupiaki, warzywa, grzyby, owoce, zioła i przyprawy, a także aperitify i inne popularne we Włoszech trunki.


    czytaj więcej
    Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
    Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
    Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
      62,10 zł
      69,00 zł
      Taniej o: 6.9 zł (-10%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      KUCHNIA WŁOSKA. INGREDIENCJE I KLASYCZNE PRZEPISY

      Książka ta jest czymś więcej niż zbiorem przepisów na włoskie dania. Przedstawiamy podstawowe składniki używane we włoskiej kuchni, ich właściwości i możliwości wykorzystania w klasycznych i współczesnych przepisach. Część pierwsza to wyczerpujący przewodnik po specyficznych włoskich ingrediencjach. Omawiamy kolejno: makarony, ryż, zboża, ...

      Napisz swoją opinię