WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

KUCHNIA WŁOSKA. INGREDIENCJE I KLASYCZNE PRZEPISY

search

    KUCHNIA WŁOSKA. INGREDIENCJE I KLASYCZNE PRZEPISY

    Kate Whiteman, Jeni Wright, Angela Boggiano

    Elipsa

    9788324595402

    29.5 x 22.5

    256

    miękka

    Książka ta jest czymś więcej niż zbiorem przepisów na włoskie dania. Przedstawiamy podstawowe składniki używane we włoskiej kuchni, ich właściwości i możliwości wykorzystania w klasycznych i współczesnych przepisach. Część pierwsza to wyczerpujący przewodnik po specyficznych włoskich ingrediencjach. Omawiamy kolejno: makarony, ryż,

    Książka ta jest czymś więcej niż zbiorem przepisów na włoskie dania. Przedstawiamy podstawowe składniki używane we włoskiej kuchni, ich właściwości i możliwości wykorzystania w klasycznych i współczesnych przepisach. Część pierwsza to wyczerpujący przewodnik po specyficznych włoskich ingrediencjach. Omawiamy kolejno: makarony, ryż, zboża, sery, wędliny i kiełbasy, mięsa i drób, ryby i skorupiaki, warzywa, grzyby, owoce, zioła i przyprawy, a także aperitify i inne popularne we Włoszech trunki.


    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      62,10 zł
      69,00 zł
      Taniej o: 6.9 zł (-10%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      KUCHNIA WŁOSKA. INGREDIENCJE I KLASYCZNE PRZEPISY

      Książka ta jest czymś więcej niż zbiorem przepisów na włoskie dania. Przedstawiamy podstawowe składniki używane we włoskiej kuchni, ich właściwości i możliwości wykorzystania w klasycznych i współczesnych przepisach. Część pierwsza to wyczerpujący przewodnik po specyficznych włoskich ingrediencjach. Omawiamy kolejno: makarony, ryż, zboża, ...

      Napisz swoją opinię