Chleb w dzisiejszych czasach jest produktem tak powszechnym, że bardzo rzadko – z okazji ślubu czy też wielkanocnej święconki - przypominamy sobie o jego roli w historii cywilizacji. Jednak coraz więcej osób próbuje sił w piekarskim fachu. Do wzrostu popularności domowego wypieku chleba przyczyniło się pojawienie się specjalnych, łatwo
Chleb w dzisiejszych czasach jest produktem tak powszechnym, że bardzo rzadko – z okazji ślubu czy też wielkanocnej święconki - przypominamy sobie o jego roli w historii cywilizacji. Jednak coraz więcej osób próbuje sił w piekarskim fachu. Do wzrostu popularności domowego wypieku chleba przyczyniło się pojawienie się specjalnych, łatwo dostępnych urządzeń. Mimo to wielu amatorów świadomie nie korzysta z tego rodzaju ułatwień. Trudno bowiem o większą satysfakcję kiedy na stole pojawia się cudownie pachnący, własnoręcznie zagnieciony i upieczony bochenek. Zgromadzone w książce wiadomości pomogą zaznajomić się z zasadami i recepturami wypieku różnych rodzajów pieczywa. A dla cierpliwych i pilnych czytelników najlepszą nagrodą będzie cudowny zapach świeżego chleba.
czytaj więcej 📚 Outlet książkowy – ta sama treść, niższa cena! 📚
Książka jest nowa i pełnowartościowa, nigdy nieużywana.
Może pochodzić z końcówek serii, zwrotów lub nadwyżek magazynowych.
📦 Opakowanie lub okładka mogą nosić ślady magazynowania, takie jak delikatne otarcia czy pozostałości po etykiecie.
✅ Treść książki jest kompletna i nieuszkodzona.
✅ Gwarantujemy pełną funkcjonalność – czytasz bez przeszkód!
✅ Świetna okazja na tanią, nową lekturę!