WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

SZTUKA FERMENTACJI. PRAKTYCZNE WSKAZÓWKI Z CAŁEGO ŚWIATA NA TEMAT PROCESU KISZENIA I FERMENTACJI WARZYW OWOCÓW MIODU

search

    SZTUKA FERMENTACJI. PRAKTYCZNE WSKAZÓWKI Z CAŁEGO ŚWIATA NA TEMAT PROCESU KISZENIA I FERMENTACJI WARZYW OWOCÓW MIODU

    Sandor Ellix Katz

    Kobiece

    9788367014359

    24.2 x 17.5

    656

    twarda

    Nowe wydanie kulinarnego bestsellera „Sztuka fermentacji”!

    Jeśli kiszenie kojarzy ci się tylko z ogórkami, jesteś zdecydowanie w błędzie! Okazuje się, że sztuka fermentacji znana jest już od dawnych czasów i obejmuje tak wiele dziedzin, że trudno byłoby opowiedzieć o tym tylko w jednej książce! Sięgając po Sztukę fermentacji,

    Nowe wydanie kulinarnego bestsellera „Sztuka fermentacji”!

    Jeśli kiszenie kojarzy ci się tylko z ogórkami, jesteś zdecydowanie w błędzie! Okazuje się, że sztuka fermentacji znana jest już od dawnych czasów i obejmuje tak wiele dziedzin, że trudno byłoby opowiedzieć o tym tylko w jednej książce! Sięgając po Sztukę fermentacji, zdobędziesz rzetelną i sprawdzoną wiedzę na ten temat.

    Kisić można dosłownie każdą jadalną roślinę. Autor najpierw zapoznaje nas z historią fermentacji, przedstawia jej zalety i ogromne walory zdrowotne. Ostrzega przed trudnościami i podaje rozwiązania problemów, jakie najczęściej pojawiają się podczas fermentowania.

    "Sztuka fermentacji" to również doskonały spis przepisów z całego świata: na kombuchę, pastę miso, natto, miody pitne, wino, czy ryby! Tak naprawdę kisić możemy wszystko pod warunkiem, że wiemy, jak to robić. Nic nie będzie już trudne, jeśli sięgniemy po ten poradnik. Autor przekonuje nas, że tak naprawdę kiszenie to najlepsze wyjście, które zapewnia nam zdrowie i świetne doznania smakowe. W jasny, klarowny i rzetelny sposób przedstawia swoją wiedzę i zachęca do tego, aby zgłębiać ją dalej. Od tej pory sztuka fermentacji nie będzie już dla ciebie czarną magią, ale czymś całkowicie naturalnym.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      27,97 zł
      79,91 zł
      Taniej o: 51.94 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      SZTUKA FERMENTACJI. PRAKTYCZNE WSKAZÓWKI Z CAŁEGO ŚWIATA NA TEMAT PROCESU KISZENIA I FERMENTACJI WARZYW OWOCÓW MIODU

      Nowe wydanie kulinarnego bestsellera „Sztuka fermentacji”!

      Jeśli kiszenie kojarzy ci się tylko z ogórkami, jesteś zdecydowanie w błędzie! Okazuje się, że sztuka fermentacji znana jest już od dawnych czasów i obejmuje tak wiele dziedzin, że trudno byłoby opowiedzieć o tym ...

      Napisz swoją opinię