WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

DZICZYZNA I INNE DARY LASU Gottfried Vauk, Lutz Behrendt, Jens Stumpf

DZICZYZNA I INNE DARY LASU Gottfried Vauk, Lutz Behrendt, Jens Stumpf - Multico
search

    DZICZYZNA I INNE DARY LASU Gottfried Vauk, Lutz Behrendt, Jens Stumpf

    Gottfried Vauk, Lutz Behrendt, Jens Stumpf

    Multico

    9788370738259

    17 x 24.6

    160

    twarda

    Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe – kruche, delikatne, aromatyczne. Przygotowanie potraw z dziczyzny nie jest trudne, ale wymaga znajomości tajników sztuki kulinarnej, dlatego dobrze skorzystać z rad i wskazówek doświadczonych mistrzów

    Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe – kruche, delikatne, aromatyczne. Przygotowanie potraw z dziczyzny nie jest trudne, ale wymaga znajomości tajników sztuki kulinarnej, dlatego dobrze skorzystać z rad i wskazówek doświadczonych mistrzów kuchni, znawców dziczyzny. W tej książce znajdziesz nie tylko 60 niezawodnych przepisów – opisanych krok po kroku – ale również propozycje, jak skomponować ucztę z dziczyzny i grzybów leśnych. Dowiesz się, jakie dodatki najlepiej pasują do dań ze zwierzyny płowej i czarnej, czym należy uzupełnić menu, by smakowało wybornie i jaki deser z leśnych owoców podać na zakończenie biesiadowania. Masz ochotę na wykwitną dziczyznę? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkryj niecodzienne rozkosze podniebienia. Na co dzień i od święta.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      DZICZYZNA I INNE DARY LASU Gottfried Vauk, Lutz Behrendt, Jens Stumpf - Multico
      12,25 zł
      35,00 zł
      Taniej o: 22.75 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      DZICZYZNA I INNE DARY LASU Gottfried Vauk, Lutz Behrendt, Jens Stumpf

      Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe – kruche, delikatne, aromatyczne. Przygotowanie potraw z dziczyzny nie jest trudne, ale wymaga znajomości tajników sztuki kulinarnej, dlatego dobrze skorzystać z rad i wskazówek doświadczonych mistrzów kuchni, znawców ...

      Napisz swoją opinię