TORBY NA PREZENTYBez%20tytu%C5%82u_2.png 

MIODY PITNE. DOBRA KUCHNIA

MIODY PITNE. DOBRA KUCHNIA - Dragon
search

    MIODY PITNE. DOBRA KUCHNIA

    Andrzej Fiedoruk

    Dragon

    9788362521852

    13.5 x 21

    48

    miękka

    Polska słynęła z produkcji najlepszych miodów pitnych. Te tradycyjne odznaczały się pięknym kolorem czerwonego bursztynu, a także lekko korzennym smakiem. Dziś słynne półtoraki, dwójniaki, maliniaki, nieco zapomniane, próbują przypomnieć o smakach dobrych tradycji i zachęcić do samodzielnej produkcji. Tradycja miodosytnictwa, czyli

    Polska słynęła z produkcji najlepszych miodów pitnych. Te tradycyjne odznaczały się pięknym kolorem czerwonego bursztynu, a także lekko korzennym smakiem. Dziś słynne półtoraki, dwójniaki, maliniaki, nieco zapomniane, próbują przypomnieć o smakach dobrych tradycji i zachęcić do samodzielnej produkcji. Tradycja miodosytnictwa, czyli produkcji miodów pitnych, na polskich terenach sięga czasów średniowiecza. Ten pszczeli trunek zagościł na stołach jako łatwo dostępny alkohol a ciągle udoskonalany zdobywał coraz szersze grono amatorów. Kiedyś pospolity trunek narodowy, dziś stał się atrakcją kulinarną. Prezentowana książka zabierze Czytelnika w krótką podróż w czasie i przestrzeni, dzięki której pozna on historię miodu, proces jego powstawania i przetwarzania w wyborny napitek. Zamieszczone receptury miodowe z pewnością nakłonią do samodzielnego przygotowania złocistych mikstur służących zdrowiu i dobremu samopoczuciu.

    czytaj więcej
    Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
    Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
    Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
      MIODY PITNE. DOBRA KUCHNIA - Dragon
      2,99 zł
      5,99 zł
      Taniej o: 2.99 zł (-50%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      MIODY PITNE. DOBRA KUCHNIA

      Polska słynęła z produkcji najlepszych miodów pitnych. Te tradycyjne odznaczały się pięknym kolorem czerwonego bursztynu, a także lekko korzennym smakiem. Dziś słynne półtoraki, dwójniaki, maliniaki, nieco zapomniane, próbują przypomnieć o smakach dobrych tradycji i zachęcić do samodzielnej produkcji.

      Napisz swoją opinię