search
Udostępnij
Darmowa dostawa już od 100 zł
Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania?
Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów o kuchni roślinnej w Polsce – erVegan.com.
Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące
Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania?
Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów o kuchni roślinnej w Polsce – erVegan.com.
Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy!
Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki.
A to wszystko z punktu widzenia faceta i dyplomowanego dietetyka.
GOTOWANIE JESZCZE NIGDY NIE BYŁO TAK PROSTE!
Obowiązkowa pozycja na półce każdego miłośnika kuchni roślinnej.
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 100 zł
Na razie nie dodano żadnej recenzji.