W czasach żywności genetycznie modyfikowanej targi przeżywają prawdziwy renesans, będąc źródłem świeżych, ekologicznych produktów i lokalnych specjałów. Szefowie kuchni najlepszych restauracji z całego świata czerpią stąd inspiracje, tworząc menu dla swoich gości.Ludzie z pasją kulinarną zawsze znajdą sposobność, by podczas
W czasach żywności genetycznie modyfikowanej targi przeżywają prawdziwy renesans, będąc źródłem świeżych, ekologicznych produktów i lokalnych specjałów. Szefowie kuchni najlepszych restauracji z całego świata czerpią stąd inspiracje, tworząc menu dla swoich gości.Ludzie z pasją kulinarną zawsze znajdą sposobność, by podczas podróży odwiedzić lokalne targowiska i poczuć tam prawdziwą lokalną kulturę, obserwując zwyczaje miejscowych, podpatrując, co jedzą i co kupują.Evita de Gor i Gavin Baxter stworzyli niezwykły dwujęzyczny przewodnik kulinarny, który dostarczy Ci wielu niezapomnianych wrażeń i będzie Ci towarzyszył w czasie każdej wyprawy!
czytaj więcej Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.