Święta pełne okazji! 🎄

TARTINE BREAD. CHLEB Z NAJLEPSZEJ PIEKARNI ŚWIATA

DOSTAWA ZA 0 zł!
TARTINE BREAD. CHLEB Z NAJLEPSZEJ PIEKARNI ŚWIATA - Znak
search

    TARTINE BREAD. CHLEB Z NAJLEPSZEJ PIEKARNI ŚWIATA

    DOSTAWA ZA 0 zł!

    Chad Robertson

    Znak

    9788324073573

    25.6 x 21.3

    304

    twarda

    🎁 „Mikołaj poleca – świąteczne produkty!” zobacz więcej

    Wysyłamy w 24h + czas dostawy

    14 dni na zwrot produktu

    DOSTAWA ZA 0 zł!

    Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
          Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

    Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

    W małej piekarni Tartine w San Francisco wypieki znikają z półek każdego dnia w ciągu godziny od wyjęcia z pieca!

    Nic dziwnego, skoro powstaje tam najlepszy chleb na świecie.

    Tajemnicą Tartine jest autorska metoda przygotowania chleba, opracowana przez Chada Robertsona. Szkolił się on pod okiem mistrzów, ale sztukę wypiekania idealnego chleba

    W małej piekarni Tartine w San Francisco wypieki znikają z półek każdego dnia w ciągu godziny od wyjęcia z pieca!

    Nic dziwnego, skoro powstaje tam najlepszy chleb na świecie.

    Tajemnicą Tartine jest autorska metoda przygotowania chleba, opracowana przez Chada Robertsona. Szkolił się on pod okiem mistrzów, ale sztukę wypiekania idealnego chleba zdefiniował na nowo zupełnie sam.

    Powstał chleb na naturalnym zakwasie, o głębokim smaku i niewiarygodnie chrupiącej skórce, odsłaniającej delikatny, perłowy miękisz. Chleb pachnący wszystkimi aromatami mąki. Właściciel Tartine poświęcił dwie dekady życia na opracowanie receptury, ale ty możesz zrobić taki chleb w 24 godziny. W domu, własnymi rękami.

    • Wszystko o technikach fermentacji i podstawowym chlebie Tartine.
    • Od bochenka Tartine i bagietek, przez pizzę, po brioszki, croissanty i angielskie muffiny.
    • Oryginalne pomysły na posiłki z czerstwego chleba.

    „Najpiękniejsza książka o chlebie”. „The New York Times”

    „To nie jest zwykła książka kulinarna o pieczeniu chleba! Każde zdanie, każda linijka tekstu są bardzo ważne, aby zrozumieć, jak to z chlebem jest. I żeby po dotarciu do ostatniej kropki osiągnąć sukces!” Kuchennymi Drzwiami

    Tartine Bread to nie jest typowa książka kucharska. To wykład, know how wypiekania chleba oraz zapis filozofii człowieka, który poświęcił temu swoje życie”. Monika Walecka, właścicielka piekarni Cała w Mące

    czytaj więcej
    📚 Outlet książkowy – ta sama treść, niższa cena! 📚

    Książka jest nowa i pełnowartościowa, nigdy nieużywana.

    Może pochodzić z końcówek serii, zwrotów lub nadwyżek magazynowych.
    📦 Opakowanie lub okładka mogą nosić ślady magazynowania, takie jak delikatne otarcia czy pozostałości po etykiecie.
    ✅ Treść książki jest kompletna i nieuszkodzona.
    ✅ Gwarantujemy pełną funkcjonalność – czytasz bez przeszkód!
    ✅ Świetna okazja na tanią, nową lekturę!
    -10%
      TARTINE BREAD. CHLEB Z NAJLEPSZEJ PIEKARNI ŚWIATA - Znak
      125 99 
      139,99 zł
      Taniej o: 14 zł

      Niedostępny

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      DOSTAWA ZA 0 zł!

      Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
            Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Napisz swoją opinię

      TARTINE BREAD. CHLEB Z NAJLEPSZEJ PIEKARNI ŚWIATA

      W małej piekarni Tartine w San Francisco wypieki znikają z półek każdego dnia w ciągu godziny od wyjęcia z pieca!

      Nic dziwnego, skoro powstaje tam najlepszy chleb na świecie.

      Tajemnicą Tartine jest autorska metoda przygotowania chleba, opracowana przez Chada Robertsona. Szkolił się on pod okiem ...

      Napisz swoją opinię