search
Udostępnij
Darmowa dostawa już od 100 zł
Książka kucharska z przepisami kulinarnymi kuchni śródziemnomorskiej, która uważana jest za jedną z najzdrowszych, zalecanych przez dietetyków i lekarzy.
Fragment książki
"Podstawową kuchni śródziemnomorskiej są świeże owoce i warzywa, zioła, zboża, delikatne mięso, oliwa z oliwek i wino. Wyjatkowe miejsce zajmują ryby i owoce morza.
Książka kucharska z przepisami kulinarnymi kuchni śródziemnomorskiej, która uważana jest za jedną z najzdrowszych, zalecanych przez dietetyków i lekarzy.
Fragment książki
"Podstawową kuchni śródziemnomorskiej są świeże owoce i warzywa, zioła, zboża, delikatne mięso, oliwa z oliwek i wino. Wyjatkowe miejsce zajmują ryby i owoce morza. Carpaccio z cukinią, smażona ośmiornica z czosnkowym sosem holenderski, filet z sandacza na cukinii i marchewce, gazpacho andaluz, crostini, peperonata, gambas rustica, panna cotta... Dania słodkie i pikantne tradycyjne i nowoczesne.
W tej książce przedstawiamy zbiór łatwych do wykonania przepisów opatrzonych barwnymi zdjęciami."
Książka jest starannie wydana, zawiera liczne kolorowe zdjęcia wykonanych potraw
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 100 zł
Na razie nie dodano żadnej recenzji.