
search
Udostępnij

Książka kucharska z przepisami kulinarnymi kuchni śródziemnomorskiej, która uważana jest za jedną z najzdrowszych, zalecanych przez dietetyków i lekarzy.
Fragment książki
"Podstawową kuchni śródziemnomorskiej są świeże owoce i warzywa, zioła, zboża, delikatne mięso, oliwa z oliwek i wino. Wyjatkowe miejsce zajmują ryby i owoce morza.
Książka kucharska z przepisami kulinarnymi kuchni śródziemnomorskiej, która uważana jest za jedną z najzdrowszych, zalecanych przez dietetyków i lekarzy.
Fragment książki
"Podstawową kuchni śródziemnomorskiej są świeże owoce i warzywa, zioła, zboża, delikatne mięso, oliwa z oliwek i wino. Wyjatkowe miejsce zajmują ryby i owoce morza. Carpaccio z cukinią, smażona ośmiornica z czosnkowym sosem holenderski, filet z sandacza na cukinii i marchewce, gazpacho andaluz, crostini, peperonata, gambas rustica, panna cotta... Dania słodkie i pikantne tradycyjne i nowoczesne.
W tej książce przedstawiamy zbiór łatwych do wykonania przepisów opatrzonych barwnymi zdjęciami."
Książka jest starannie wydana, zawiera liczne kolorowe zdjęcia wykonanych potraw

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00