LITERATURA  

KULINARNA PODRÓŻ ZMYSŁÓW OD OKAWANGO PO BAŁTYK

KULINARNA PODRÓŻ ZMYSŁÓW OD OKAWANGO PO BAŁTYK Joseph Seeletso - Olesiejuk
search

    KULINARNA PODRÓŻ ZMYSŁÓW OD OKAWANGO PO BAŁTYK

    Joseph Seeletso

    Olesiejuk

    9788379437030

    21 x 26

    240

    miękka

    Joseph 'Józek' Seeletso – Botswańczyk z urodzenia, od wielu lat Polak z wyboru. Absolwent prestiżowej angielskiej uczelni gastronomicznej Westminster College w Londynie, gdzie uzyskał tytuł Chef de Cusine. Kucharz, artysta, kulinarny wizjoner.  Od wielu lat zakochany w Polsce, jej smakach, podejściu do tradycji kultywowanych zarówno w życiu, jak

    Joseph 'Józek' Seeletso – Botswańczyk z urodzenia, od wielu lat Polak z wyboru. Absolwent prestiżowej angielskiej uczelni gastronomicznej Westminster College w Londynie, gdzie uzyskał tytuł Chef de Cusine. Kucharz, artysta, kulinarny wizjoner.  Od wielu lat zakochany w Polsce, jej smakach, podejściu do tradycji kultywowanych zarówno w życiu, jak i w kuchni.Wędrówka po kuchniach świata zaowocowała wydaniem pierwszej autorskiej  książki. To  przepisy, które łączą afrykańskie inspiracje i tradycyjne polskie składniki oraz polskie inspiracje z tradycją zaczerpniętą z serca Afryki. To kuchnia z apetytem na poszukiwanie nowych smaków i harmonii.

    czytaj więcej
    Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
    Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
    Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
      KULINARNA PODRÓŻ ZMYSŁÓW OD OKAWANGO PO BAŁTYK Joseph Seeletso - Olesiejuk
      13,97 zł
      39,90 zł
      Taniej o: 25.94 zł (-65%)

      Mamy na stanie 5 szt. i jesteśmy gotowi do wysyłki

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      Koszty dostaw już od 8.99 zł

      Darmowa dostawa już od 100 zł

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      KULINARNA PODRÓŻ ZMYSŁÓW OD OKAWANGO PO BAŁTYK

      Joseph 'Józek' Seeletso – Botswańczyk z urodzenia, od wielu lat Polak z wyboru. Absolwent prestiżowej angielskiej uczelni gastronomicznej Westminster College w Londynie, gdzie uzyskał tytuł Chef de Cusine. Kucharz, artysta, kulinarny wizjoner.  Od wielu lat zakochany w Polsce, jej smakach, podejściu do tradycji kultywowanych zarówno w życiu, ...

      Napisz swoją opinię