
search
Udostępnij

Publikacja zawiera 10 rozdziałów przedstawiających zagadnienia techniczne i technologiczne dotyczące żywienia człowieka. W ostatnim rozdziale Kulinarne zajęcia praktyczne zebrano przepisy możliwe do zrealizowania bez pracowni, w warunkach domowych.
Treści przewidziano do realizacji w ciągu 30 godzin lekcyjnych, zgodnie z wymaganiami zapisanymi w
Publikacja zawiera 10 rozdziałów przedstawiających zagadnienia techniczne i technologiczne dotyczące żywienia człowieka. W ostatnim rozdziale Kulinarne zajęcia praktyczne zebrano przepisy możliwe do zrealizowania bez pracowni, w warunkach domowych.
Treści przewidziano do realizacji w ciągu 30 godzin lekcyjnych, zgodnie z wymaganiami zapisanymi w podstawie programowej przedmiotu zajęcia techniczne dla gimnazjum.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00