TORBY NA PREZENTYBez%20tytu%C5%82u_2.png 

CO JEŚĆ PRZY CHOROBACH SERCA

CO JEŚĆ PRZY CHOROBACH SERCA Wiesława Rusin - Dragon
search

    CO JEŚĆ PRZY CHOROBACH SERCA

    Wiesława Rusin

    Dragon

    9788363559588

    24 x 16.5

    96

    miękka

    Przepisy zawarte w tej książce czerpią z bogactwa i mądrości tradycyjnej kuchni polskiej oraz kuchni europejskich, zwłaszcza śródziemnomorskich. Zostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała. W ramach

    Przepisy zawarte w tej książce czerpią z bogactwa i mądrości tradycyjnej kuchni polskiej oraz kuchni europejskich, zwłaszcza śródziemnomorskich. Zostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała. W ramach danej kategorii posiłków (np. śniadań) proponujemy kilka wariantów, biorąc pod uwagę zapotrzebowanie na poszczególne składniki pokarmowe. Zatroszczyliśmy się, aby komponować posiłki z użyciem „superpokarmów” wspomagających układ sercowo-naczyniowy.
    Choroba nie musi skazywać na rodzinną alienację kulinarną – przeciwnie – może stać się bodźcem dla prozdrowotnego odżywiania dla całej rodziny. Niniejsza książka pokazuje, że odżywianie dla zdrowia może być proste i niedrogie, a dania – smakowite, różnorodne i kolorowe.


    czytaj więcej
    Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
    Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
    Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
      CO JEŚĆ PRZY CHOROBACH SERCA Wiesława Rusin - Dragon
      7,00 zł
      19,99 zł
      Taniej o: 12.99 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      CO JEŚĆ PRZY CHOROBACH SERCA

      Przepisy zawarte w tej książce czerpią z bogactwa i mądrości tradycyjnej kuchni polskiej oraz kuchni europejskich, zwłaszcza śródziemnomorskich. Zostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała. W ramach danej kategorii...

      Napisz swoją opinię