WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

PROCESY TECHNOLOGICZNE W GASTRONOMII Lidia Górska, Iwona Namysław

PROCESY TECHNOLOGICZNE W GASTRONOMII Lidia Górska, Iwona Namysław - WSiP
search

    PROCESY TECHNOLOGICZNE W GASTRONOMII Lidia Górska, Iwona Namysław

    Lidia Górska, Iwona Namysław

    WSiP

    9788302152573

    17 x 24

    488

    miękka

    Zeszyt ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i pomaga wyćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy

    Zeszyt ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i pomaga wyćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów, napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      PROCESY TECHNOLOGICZNE W GASTRONOMII Lidia Górska, Iwona Namysław - WSiP
      25,83 zł
      51,65 zł
      Taniej o: 25.83 zł (-50%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      PROCESY TECHNOLOGICZNE W GASTRONOMII Lidia Górska, Iwona Namysław

      Napisz swoją opinię