WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

REPETYTORIUM + TESTY KUCHARZ, TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH Anna Kmiołek-Gizara

REPETYTORIUM + TESTY KUCHARZ, TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH Anna Kmiołek-Gizara - WSiP
search

    REPETYTORIUM + TESTY KUCHARZ, TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH Anna Kmiołek-Gizara

    Anna Kmiołek-Gizara

    WSiP

    9788302182242

    17 x 24

    344

    miękka

    Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów oraz zasady obowiązujące kucharza w pracy.

    Na początku każdego rozdziału uczeń znajdzie zestaw ważnych

    Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów oraz zasady obowiązujące kucharza w pracy.

    Na początku każdego rozdziału uczeń znajdzie zestaw ważnych pojęć wprowadzający do tematu. Prócz części repetytoryjnej publikacja zawiera arkusz egzaminacyjny z egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07, 4 testy po 40 pytań z odpowiedziami oraz 4 zadania praktyczne z kluczem oceniania.

    To niezwykle cenna pomoc w przygotowaniu do egzaminu, dostosowana językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      REPETYTORIUM + TESTY KUCHARZ, TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH Anna Kmiołek-Gizara - WSiP
      12,90 zł
      43,00 zł
      Taniej o: 30.1 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      REPETYTORIUM + TESTY KUCHARZ, TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH Anna Kmiołek-Gizara

      Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów oraz zasady obowiązujące kucharza w pracy.

      Napisz swoją opinię