WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

HAMBURGERY 50 ŁATWYCH PRZEPISÓW

HAMBURGERY 50 ŁATWYCH PRZEPISÓW Cinzia Trenchi - Olesiejuk
search

    HAMBURGERY 50 ŁATWYCH PRZEPISÓW

    Cinzia Trenchi

    Olesiejuk

    9788327434210

    18 x 22.5

    128

    twarda

    "Hamburger", "stek po hambursku" czy "mielony stek" – to tylko kilka z nazw, pod którymi kryje się płaski kotlet mielony, najczęściej zamknięty w kanapce. Chociaż najpierw zdobył popularność w Stanach Zjednoczonych Ameryki, by stamtąd rozprzestrzenić się na cały świat, w rzeczywistości wywodzi się z Europy. Wedle przekazów, hamburger

    "Hamburger", "stek po hambursku" czy "mielony stek" – to tylko kilka z nazw, pod którymi kryje się płaski kotlet mielony, najczęściej zamknięty w kanapce. Chociaż najpierw zdobył popularność w Stanach Zjednoczonych Ameryki, by stamtąd rozprzestrzenić się na cały świat, w rzeczywistości wywodzi się z Europy. Wedle przekazów, hamburger był pierwotnie sztuką mięsa wołowego (lub kiełbaską wołową) smażoną na maśle i podawaną na kromce przyprawionego chleba. W takiej postaci podawano go żeglarzom w Hamburgu i właśnie dzięki niemieckim imigrantom z tego portowego miasta trafił do Ameryki.


    Ta książka podzielona jest na pięć części, które mają nam dostarczyć inspiracji do tworzenia najrozmaitszych hamburgerów – poczynając od najprostszych i tradycyjnych receptur, aż po nowe, kreatywne przepisy charakteryzujące się oryginalnym połączeniem składników.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      HAMBURGERY 50 ŁATWYCH PRZEPISÓW Cinzia Trenchi - Olesiejuk
      8,75 zł
      24,99 zł
      Taniej o: 16.24 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      HAMBURGERY 50 ŁATWYCH PRZEPISÓW

      Napisz swoją opinię