WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

CHLEB. TECHNIKI WYPIEKU, PRZEPISY, WSKAZÓWKI

CHLEB TECHNIKI WYPIEKU PRZEPISY WSKAZÓWKI Hamelman Jeffrey - Buchmann
search

    CHLEB. TECHNIKI WYPIEKU, PRZEPISY, WSKAZÓWKI

    Jeffrey Hamelman

    Buchmann

    9788328053809

    23.2 x 17

    478

    miękka

    Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje

    Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.


    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      CHLEB TECHNIKI WYPIEKU PRZEPISY WSKAZÓWKI Hamelman Jeffrey - Buchmann
      17,50 zł
      49,99 zł
      Taniej o: 32.49 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      CHLEB. TECHNIKI WYPIEKU, PRZEPISY, WSKAZÓWKI

      Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. ...

      Napisz swoją opinię