
search
Udostępnij

Książka zawiera przepisy na specjały z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, jak również z mniej popularnych gatunków mięsa: dziczyzny, królika i jagnięciny. Podaje wypróbowane pomysły na dania mięsne pieczone, smażone, duszone i gotowane. To poradnik zarazem różnorodny i uniwersalny – taki, który pomoże skomponować ciekawe menu na
Książka zawiera przepisy na specjały z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, jak również z mniej popularnych gatunków mięsa: dziczyzny, królika i jagnięciny. Podaje wypróbowane pomysły na dania mięsne pieczone, smażone, duszone i gotowane. To poradnik zarazem różnorodny i uniwersalny – taki, który pomoże skomponować ciekawe menu na rozmaite okazje.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00