WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

KUCHNIA BEZ MLEKA

KUCHNIA BEZ MLEKA Ashley Adams - Buchmann
search

KUCHNIA BEZ MLEKA

Ashley Adams

Buchmann

9788328012509

24.2 x 19.2

192

miękka

Już co trzeci Polak cierpi na nietolerancję laktozy. U wielu osób stwierdza się też pewien stopień nietolerancji mleka i jego pochodnych.

Badania naukowe potwierdzają wpływ białka mleka - kazeiny - na rozwój nowotworów i chorób autoimmunologicznych. Istnieją również dowody na to, że  z wiekiem ciało człowieka traci zdolność produkcji 

Już co trzeci Polak cierpi na nietolerancję laktozy. U wielu osób stwierdza się też pewien stopień nietolerancji mleka i jego pochodnych.

Badania naukowe potwierdzają wpływ białka mleka - kazeiny - na rozwój nowotworów i chorób autoimmunologicznych. Istnieją również dowody na to, że  z wiekiem ciało człowieka traci zdolność produkcji  enzymów niezbędnych do trawienia mleka, a bogata w nabiał dieta naraża nas na alergie oraz inne dolegliwości związane z układem odpornościowym i trawiennym. Kuchnia bez mleka prezentuje 100 przepisów na pyszne potrawy z alternatywnych dla mleka produktów, takich jak mleko migdałowe, sojowe, kokosowe, z brązowego ryżu czy nasion konopi.



czytaj więcej
Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
14,00 zł
39,99 zł
Taniej o: 26 zł (-65%)

POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie jesteśmy gotowi do wysyłki.

Wysyłamy w 24h + czas dostawy

14 dni na zwrot produktu

Koszty dostaw już od 8.90 zł

Darmowa dostawa już od 100 zł

Blik Przelewy24 GPay Visa Mastercard

Recenzje

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

KUCHNIA BEZ MLEKA

Już co trzeci Polak cierpi na nietolerancję laktozy. U wielu osób stwierdza się też pewien stopień nietolerancji mleka i jego pochodnych.

Badania naukowe potwierdzają wpływ białka mleka - kazeiny - na rozwój nowotworów i chorób autoimmunologicznych. Istnieją również dowody na to, że  z wiekiem ciało człowieka traci zdolność produkcji  e...

Napisz swoją opinię