search
Udostępnij
Darmowa dostawa już od 100 zł
Od sadzonego do frittaty: książka zawiera pond 40 prostych przepisów na dania z wykorzystaniem jaj.
Znajdują się w niej także porady dotyczące kupowania i przechowywania jaj oraz instrukcje gotowania krok po kroku. Dzięki tej książce wyczarujesz puszyste omlety, jajka faszerowane i zapiekane, tradycyjne jajecznice na bekonie oraz kremowe quiche.
Od sadzonego do frittaty: książka zawiera pond 40 prostych przepisów na dania z wykorzystaniem jaj.
Znajdują się w niej także porady dotyczące kupowania i przechowywania jaj oraz instrukcje gotowania krok po kroku. Dzięki tej książce wyczarujesz puszyste omlety, jajka faszerowane i zapiekane, tradycyjne jajecznice na bekonie oraz kremowe quiche. Jaja są nie tylko jednym z najbardziej lubianych i wszechstronnych składników kuchennych, ale także zawierają idealnie wyważone proporcje białka, witamin i minerałów, przez co są niezwykle zdrowe.
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 100 zł
Powiadom mnie o zmianie ceny.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
JAJKA 40 PRZEPISÓW
Od sadzonego do frittaty: książka zawiera pond 40 prostych przepisów na dania z wykorzystaniem jaj.
Znajdują się w niej także porady dotyczące kupowania i przechowywania jaj oraz instrukcje gotowania krok po kroku. Dzięki tej książce wyczarujesz puszyste omlety, jajka faszerowane i zapiekane, tradycyjne jajecznice na bekonie oraz kremow...