
search
Udostępnij

Książka przybliża specyfikę kuchni góralskiej, śląskiej, kaszubskiej, kresowej, małopolskiej i wielkopolskiej. Prezentowane przepisy na najpopularniejsze regionalne potrawy pozwolą na przygotowanie smakowitych i sytych obiadów oraz typowo swojskich uczt świątecznych.

POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie, wysyłamy od razu.
DOSTAWA ZA 0 zł!
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

















Grażyna Bober-Bruijn, Gosia Wieruszewska
Muza
Powiadom mnie o zmianie ceny.
Książka przybliża specyfikę kuchni góralskiej, śląskiej, kaszubskiej, kresowej, małopolskiej i wielkopolskiej. Prezentowane przepisy na najpopularniejsze regionalne potrawy pozwolą na przygotowanie smakowitych i sytych obiadów oraz typowo swojskich uczt świątecznych.