WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

DOMOWE KONSERWOWANIE ŻYWNOŚCI Janet Chadwick

DOMOWE KONSERWOWANIE ŻYWNOŚCI Janet Chadwick - Wydawnictwo RM
search

    DOMOWE KONSERWOWANIE ŻYWNOŚCI Janet Chadwick

    Janet Chadwick

    Wydawnictwo RM

    9788372438300

    23.5 x 16.5

    224

    miękka

    Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw
    Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok
    Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje

    Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw
    Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok
    Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura.
    Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii ? idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok, lub też mieć świetny podarunek.
    Rady i przepisy zawarte w tej książce pozwolą Ci odżywiać się zdrowymi produktami z własnego ogrodu lub lokalnymi.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      DOMOWE KONSERWOWANIE ŻYWNOŚCI Janet Chadwick - Wydawnictwo RM
      8,97 zł
      29,90 zł
      Taniej o: 20.93 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      DOMOWE KONSERWOWANIE ŻYWNOŚCI Janet Chadwick

      Wekowanie, zamrażanie, suszenie, robienie solanek i przechowywanie w piwnicy owoców, ziół i warzyw
      Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok
      Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje...

      Napisz swoją opinię