
search
Udostępnij
Konstantin Jewgieniewicz Poljetajew, Paweł Jurewicz Perszin
9788375443417
30.5 x 23.5
214
twarda
Mają Państwo przed sobą unikalną na polskim rynku publikację – kompendium wiedzy o tym, jak ujarzmić ogień i dym, by z ich pomocą przyrządzić wyjątkowe potrawy z mięsa, ryb i warzyw. Ta książka podpowie ci: - jak wybierać ruszty i inne urządzenia przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich, - jak wybierać przyprawy i produkty,
Mają Państwo przed sobą unikalną na polskim rynku publikację – kompendium wiedzy o tym, jak ujarzmić ogień i dym, by z ich pomocą przyrządzić wyjątkowe potrawy z mięsa, ryb i warzyw. Ta książka podpowie ci: - jak wybierać ruszty i inne urządzenia przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich, - jak wybierać przyprawy i produkty, - jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy, dowiesz się też: jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itd. Będziesz mógł sam przygotować wędzonki i kiełbasy – samodzielnie zbudować wędzarnię, przyszykować produkty do wędzenia na zimno i na gorąco, dobrać paliwo, solić i wędzić na różne sposoby i przechowywać smakołyki po uwędzeniu.
Mamy na stanie 26 szt., wysyłamy od razu.
Darmowa dostawa już od 100 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00
Powiadom mnie o zmianie ceny.
Mają Państwo przed sobą unikalną na polskim rynku publikację – kompendium wiedzy o tym, jak ujarzmić ogień i dym, by z ich pomocą przyrządzić wyjątkowe potrawy z mięsa, ryb i warzyw. Ta książka podpowie ci: - jak wybierać ruszty i inne urządzenia przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich, - jak wybierać przyprawy i produkty, - ...