TORBY NA PREZENTYBez%20tytu%C5%82u_2.png 

DOMOWA KUCHNIA JAPOŃSKA

search

DOMOWA KUCHNIA JAPOŃSKA

Maori Murota

Znak

9788324092208

24.2 x 17.2

264

twarda

ODNAJDŹ UMAMI I POZNAJ POTRAWY, KTÓRE TOWARZYSZĄ JAPOŃCZYKOM OD DZIECIŃSTWA

Domowa kuchnia japońska to fantastyczne smaki znane z dzieciństwa spędzonego w Tokio, receptury mamy i babci. To niezapomniany aromat kiszonek nukazuke fermentowanych w otrębach ryżowych, a także rytuały parzenia herbaty i proste rady, jak przygotować najlepszy ryż do

ODNAJDŹ UMAMI I POZNAJ POTRAWY, KTÓRE TOWARZYSZĄ JAPOŃCZYKOM OD DZIECIŃSTWA

Domowa kuchnia japońska to fantastyczne smaki znane z dzieciństwa spędzonego w Tokio, receptury mamy i babci. To niezapomniany aromat kiszonek nukazuke fermentowanych w otrębach ryżowych, a także rytuały parzenia herbaty i proste rady, jak przygotować najlepszy ryż do sushi. To przyjemność przygotowywania potraw własnoręcznie, bez przemysłowych dodatków. Dania skomponowane z łatwo dostępnych, lokalnych i sezonowych produktów, a także propozycje ich wegańskich zamienników.

Dowiedz się, jak smakują:

  • ikameshi
  • sałatka z sashimi
  • suszona ryba himono
  • kwiaty wiśni w soli
  • chawanmushi z małżami
  • shoyu ramen

Maori Murota zabierze cię do świata smaków, zapachów i kolorów Japonii.

Będzie pysznie, rodzinnie i bardzo japońsko.

czytaj więcej
Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
35,00 zł
69,99 zł
Taniej o: 35 zł (-50%)

POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie jesteśmy gotowi do wysyłki.

Wysyłamy w 24h + czas dostawy

14 dni na zwrot produktu

Koszty dostaw już od 8.99 zł

Darmowa dostawa już od 100 zł

Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

Recenzje

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

DOMOWA KUCHNIA JAPOŃSKA

ODNAJDŹ UMAMI I POZNAJ POTRAWY, KTÓRE TOWARZYSZĄ JAPOŃCZYKOM OD DZIECIŃSTWA

Domowa kuchnia japońska to fantastyczne smaki znane z dzieciństwa spędzonego w Tokio, receptury mamy i babci. To niezapomniany aromat kiszonek nukazuke fermentowanych w otrębach ryżowych, a także rytuały parzenia herbaty i proste rady, jak przygotować ...

Napisz swoją opinię