WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

DOMOWY WYRÓB NABIAŁU Kathy Farrell-Kingsley

DOMOWY WYRÓB NABIAŁU Kathy Farrell-Kingsley - Wydawnictwo RM
search

    DOMOWY WYRÓB NABIAŁU Kathy Farrell-Kingsley

    Kathy Farrell-Kingsley

    Wydawnictwo RM

    9788377731338

    16.5 x 23

    212

    miękka

    Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, creme fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo. Do wytwarzania wybornego domowego

    Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, creme fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo. Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie potrzeba profesjonalnie wyposażonej kuchni. Co więcej, większość miękkich serów i innych wyrobów mleczarskich powstaje w ciągu kilku godzin, z produktów, które zazwyczaj mamy pod ręką. Dzięki przejrzystym, prostym instrukcjom zawartym w książce sami przetworzymy świeże mleko i śmietanę w produkty zawierające żywe kultury bakterii.
    W książce podano także przepisy na potrawy z nabiałem w roli głównej - przekąski, dania główne, przystawki i desery. Krokietami z serem lub ciastem czekoladowym z kwaśną śmietaną mile zaskoczysz niejednego łasucha.


    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      DOMOWY WYRÓB NABIAŁU Kathy Farrell-Kingsley - Wydawnictwo RM
      6,96 zł
      19,90 zł
      Taniej o: 12.93 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      DOMOWY WYRÓB NABIAŁU Kathy Farrell-Kingsley

      Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, creme fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo. Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie p...

      Napisz swoją opinię