
search
Udostępnij


Drób, wołowina, wieprzowina, baranina i dziczyzna to w kuchni polskiej najpopularniejsze gatunki mięs. Odpowiednio przyrządzone zachwycają smakiem i umożliwiają prawidłowe funkcjonowanie naszemu organizmowi. Książka zawiera 100 przepisów zarówno na dania tradycyjne, jak i nowoczesne.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

Ewelina Nawara,małgorzata Falkowska
Akurat
















Powiadom mnie o zmianie ceny.
Drób, wołowina, wieprzowina, baranina i dziczyzna to w kuchni polskiej najpopularniejsze gatunki mięs. Odpowiednio przyrządzone zachwycają smakiem i umożliwiają prawidłowe funkcjonowanie naszemu organizmowi. Książka zawiera 100 przepisów zarówno na dania tradycyjne, jak i nowoczesne.
Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może...