Święta pełne okazji! 🎄

KUCHNIA POLSKA. TRADYCJA I NOWOCZESNOŚĆ

search

    KUCHNIA POLSKA. TRADYCJA I NOWOCZESNOŚĆ

    Barbara Jakimowicz-Klein

    Astrum

    9788372771674

    13 x 20

    252

    miękka

    🎁 „Mikołaj poleca – świąteczne produkty!” zobacz więcej

    Wysyłamy w 24h + czas dostawy

    14 dni na zwrot produktu

    Koszty dostaw już od 5.99 zł

    Darmowa dostawa już od 59.99 zł

    Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
          Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

    Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

    Książka ta to istna skarbnica przepisów na dania z dawien dawna obecne na polskich stołach oraz receptur na potrawy dopiero zdobywające serca Polaków. Niezwykłość tej publikacji polega jednak nie na prezentowanych daniach, ale na dosypywanych do nich ziołach. Właśnie te zioła dodają smaku i aromatu wszystkiemu, o czym traktuje ta książka.

    📚 Outlet książkowy – ta sama treść, niższa cena! 📚

    Książka jest nowa i pełnowartościowa, nigdy nieużywana.

    Może pochodzić z końcówek serii, zwrotów lub nadwyżek magazynowych.
    📦 Opakowanie lub okładka mogą nosić ślady magazynowania, takie jak delikatne otarcia czy pozostałości po etykiecie.
    ✅ Treść książki jest kompletna i nieuszkodzona.
    ✅ Gwarantujemy pełną funkcjonalność – czytasz bez przeszkód!
    ✅ Świetna okazja na tanią, nową lekturę!
    -65%
      8 58 
      24,50 zł
      Taniej o: 15.93 zł

      Niedostępny

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      Koszty dostaw już od 5.99 zł

      Darmowa dostawa już od 59.99 zł

      Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
            Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Napisz swoją opinię

      KUCHNIA POLSKA. TRADYCJA I NOWOCZESNOŚĆ

      Książka ta to istna skarbnica przepisów na dania z dawien dawna obecne na polskich stołach oraz receptur na potrawy dopiero zdobywające serca Polaków. Niezwykłość tej publikacji polega jednak nie na prezentowanych daniach, ale na dosypywanych do nich ziołach. Właśnie te zioła dodają smaku i aromatu wszystkiemu, o czym traktuje ta książka.

      Napisz swoją opinię