TORBY NA PREZENTYBez%20tytu%C5%82u_2.png 

WĘDLINY. DOMOWY WYRÓB. DOBRA KUCHNIA

search

    WĘDLINY. DOMOWY WYRÓB. DOBRA KUCHNIA

    Łukasz Fiedoruk

    Dragon

    9788362976171

    17 x 24.5

    112

    twarda

    Trudno ustalić, kiedy człowiek zaczął przetwarzać mięso. Znacznie łatwiej znaleźć przyczynę tej czynności – wraz z rozpoczęciem hodowli trzeba było w jakiś sposób zakonserwować mięso.Naszpikowane konserwantami, pozbawione większej wartości odżywczej i smaku, masowo produkowane wędliny coraz częściej przestają wzbudzać

    Trudno ustalić, kiedy człowiek zaczął przetwarzać mięso. Znacznie łatwiej znaleźć przyczynę tej czynności – wraz z rozpoczęciem hodowli trzeba było w jakiś sposób zakonserwować mięso.Naszpikowane konserwantami, pozbawione większej wartości odżywczej i smaku, masowo produkowane wędliny coraz częściej przestają wzbudzać zainteresowanie. Z chęcią natomiast podejmujemy się domowej produkcji przetworów mięsnych. Trudno bowiem o większą satysfakcję, niż pojawiające się na stole aromatyczne i – przede wszystkim – zdrowe szynki, kiełbasy oraz konserwy. Zgromadzone w książce informacje zaznajomią Czytelnika z zasadami odpowiedniego doboru surowca i różnorodnymi sposobami wędzenia. Nagrodą za cierpliwość i włożony trud z pewnością będzie niezwykły zapach i smak wędlin własnego wyrobu

    czytaj więcej
    Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
    Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
    Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
      10,48 zł
      29,95 zł
      Taniej o: 19.46 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      WĘDLINY. DOMOWY WYRÓB. DOBRA KUCHNIA

      Trudno ustalić, kiedy człowiek zaczął przetwarzać mięso. Znacznie łatwiej znaleźć przyczynę tej czynności – wraz z rozpoczęciem hodowli trzeba było w jakiś sposób zakonserwować mięso.Naszpikowane konserwantami, pozbawione większej wartości odżywczej i smaku, masowo produkowane wędliny coraz częściej przestają wzbudzać zainteresowanie. Z chęcią n...

      Napisz swoją opinię