WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

WĘDLINY. DOMOWY WYRÓB. DOBRA KUCHNIA

search

    WĘDLINY. DOMOWY WYRÓB. DOBRA KUCHNIA

    Łukasz Fiedoruk

    Dragon

    9788362976171

    17 x 24.5

    112

    twarda

    Trudno ustalić, kiedy człowiek zaczął przetwarzać mięso. Znacznie łatwiej znaleźć przyczynę tej czynności – wraz z rozpoczęciem hodowli trzeba było w jakiś sposób zakonserwować mięso.Naszpikowane konserwantami, pozbawione większej wartości odżywczej i smaku, masowo produkowane wędliny coraz częściej przestają wzbudzać

    Trudno ustalić, kiedy człowiek zaczął przetwarzać mięso. Znacznie łatwiej znaleźć przyczynę tej czynności – wraz z rozpoczęciem hodowli trzeba było w jakiś sposób zakonserwować mięso.Naszpikowane konserwantami, pozbawione większej wartości odżywczej i smaku, masowo produkowane wędliny coraz częściej przestają wzbudzać zainteresowanie. Z chęcią natomiast podejmujemy się domowej produkcji przetworów mięsnych. Trudno bowiem o większą satysfakcję, niż pojawiające się na stole aromatyczne i – przede wszystkim – zdrowe szynki, kiełbasy oraz konserwy. Zgromadzone w książce informacje zaznajomią Czytelnika z zasadami odpowiedniego doboru surowca i różnorodnymi sposobami wędzenia. Nagrodą za cierpliwość i włożony trud z pewnością będzie niezwykły zapach i smak wędlin własnego wyrobu

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      10,48 zł
      29,95 zł
      Taniej o: 19.46 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      WĘDLINY. DOMOWY WYRÓB. DOBRA KUCHNIA

      Trudno ustalić, kiedy człowiek zaczął przetwarzać mięso. Znacznie łatwiej znaleźć przyczynę tej czynności – wraz z rozpoczęciem hodowli trzeba było w jakiś sposób zakonserwować mięso.Naszpikowane konserwantami, pozbawione większej wartości odżywczej i smaku, masowo produkowane wędliny coraz częściej przestają wzbudzać zainteresowanie. Z chęcią n...

      Napisz swoją opinię