WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

ŁOSOŚ I PSTRĄG -PRZYGOTOWANIE I PODAWANIE. PORADY PROFESJONALISTÓW

search

    ŁOSOŚ I PSTRĄG -PRZYGOTOWANIE I PODAWANIE. PORADY PROFESJONALISTÓW

    Rea

    9788375442519

    24.5 x 18.8

    54

    miękka

    Łosoś, pstrąg... - chyba nie znajdzie się osoba, która odmówiłaby skosztowania dań z tych ryb – delikatne, różowoczerwone, soczyste mięso rozpływa się w ustach.
    Nie przypadkowo ryby z gatunku łososiowych, robią się coraz bardziej popularne nie tylko wśród kucharzy, lecz także wśród zwykłych gospodyń. Dania z tych ryb mają

    Łosoś, pstrąg... - chyba nie znajdzie się osoba, która odmówiłaby skosztowania dań z tych ryb – delikatne, różowoczerwone, soczyste mięso rozpływa się w ustach.
    Nie przypadkowo ryby z gatunku łososiowych, robią się coraz bardziej popularne nie tylko wśród kucharzy, lecz także wśród zwykłych gospodyń. Dania z tych ryb mają wspaniały smak, są bardzo zdrowe a ich przyrządzenie nie zajmuje zbyt dużo czasu.
    Szef kuchni odkryje sekrety kulinarne i nauczy was przygotowawać i podawać potrawy tak, jak w najlepszych restauracjach.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      4,95 zł
      9,90 zł
      Taniej o: 4.95 zł (-50%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      ŁOSOŚ I PSTRĄG -PRZYGOTOWANIE I PODAWANIE. PORADY PROFESJONALISTÓW

      Łosoś, pstrąg... - chyba nie znajdzie się osoba, która odmówiłaby skosztowania dań z tych ryb – delikatne, różowoczerwone, soczyste mięso rozpływa się w ustach.
      Nie przypadkowo ryby z gatunku łososiowych, robią się coraz bardziej popularne nie tylko wśród kucharzy, lecz także wśród zwykłych gospodyń. Dania z tych ryb mają wspaniały smak, są ...

      Napisz swoją opinię