WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

GASTRONOMIA MOLEKULARNA

search

    GASTRONOMIA MOLEKULARNA

    Łukasz Konik

    Editorial

    9788394482817

    30.5 x 21.5

    130

    twarda

    "Jako jeden z prekursorów kuchni molekularnej w polskiej gaŁukasz Konik

    O AUTORZE:
    Łukasz Konik to kreatywny szef kuchni, umiejętnie łączący najnowsze trendy i techniki kulinarne z tradycją. Znany jest ze swoich zamiłowań do kuchni molekularnej, tradycyjnej kuchni polskiej oraz produktów regionalnych. Obecnie zmienia oblicze polskiej kuchni

    "Jako jeden z prekursorów kuchni molekularnej w polskiej gaŁukasz Konik

    O AUTORZE:
    Łukasz Konik to kreatywny szef kuchni, umiejętnie łączący najnowsze trendy i techniki kulinarne z tradycją. Znany jest ze swoich zamiłowań do kuchni molekularnej, tradycyjnej kuchni polskiej oraz produktów regionalnych. Obecnie zmienia oblicze polskiej kuchni uzdrowiskowej oraz żywienia w szpitalach rehabilitacyjnych. Absolwent Wyższej Szkoły Ga

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      53,10 zł
      59,00 zł
      Taniej o: 5.9 zł (-10%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      GASTRONOMIA MOLEKULARNA

      "Jako jeden z prekursorów kuchni molekularnej w polskiej gaŁukasz Konik

      O AUTORZE:
      Łukasz Konik to kreatywny szef kuchni, umiejętnie łączący najnowsze trendy i techniki kulinarne z tradycją. Znany jest ze swoich zamiłowań do kuchni molekularnej, tradycyjnej kuchni polskiej oraz produktów regionalnych. Obecnie zmienia oblicze p...

      Napisz swoją opinię