
search
Udostępnij
"Jako jeden z prekursorów kuchni molekularnej w polskiej gaŁukasz Konik
O AUTORZE:
Łukasz Konik to kreatywny szef kuchni, umiejętnie łączący najnowsze trendy i techniki kulinarne z tradycją. Znany jest ze swoich zamiłowań do kuchni molekularnej, tradycyjnej kuchni polskiej oraz produktów regionalnych. Obecnie zmienia oblicze polskiej kuchni
"Jako jeden z prekursorów kuchni molekularnej w polskiej gaŁukasz Konik
O AUTORZE:
Łukasz Konik to kreatywny szef kuchni, umiejętnie łączący najnowsze trendy i techniki kulinarne z tradycją. Znany jest ze swoich zamiłowań do kuchni molekularnej, tradycyjnej kuchni polskiej oraz produktów regionalnych. Obecnie zmienia oblicze polskiej kuchni uzdrowiskowej oraz żywienia w szpitalach rehabilitacyjnych. Absolwent Wyższej Szkoły Ga
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 100 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00
Powiadom mnie o zmianie ceny.
Wojciech Sumliński, Tomasz Budzyński
Wojciech Sumliński..."Jako jeden z prekursorów kuchni molekularnej w polskiej gaŁukasz Konik
O AUTORZE:
Łukasz Konik to kreatywny szef kuchni, umiejętnie łączący najnowsze trendy i techniki kulinarne z tradycją. Znany jest ze swoich zamiłowań do kuchni molekularnej, tradycyjnej kuchni polskiej oraz produktów regionalnych. Obecnie zmienia oblicze p...