WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

SKARBY OGRODU. SZCZAW, MIRABELKI, ZIELONE POMIDORY I INNE PYSZNE ROŚLINY

search

    SKARBY OGRODU. SZCZAW, MIRABELKI, ZIELONE POMIDORY I INNE PYSZNE ROŚLINY

    Małgorzata Kalemba-Drożdż

    Pascal

    9788381037457

    24.2 x 17

    368

    twarda

    Gotowanie to wieczna przygoda!

    A gotowanie z produktów, których zwykle w swojej kuchni używa Małgorzata Kalemba-Drożdż, to przygoda niebanalna!

    W naszych ogrodach kryje się nieprzebrane bogactwo smaków. Pyszne rośliny, nieraz pogardzane lub niepodejrzewane o to, że są jadalne, rosną przecież tuż obok nas!

    Szczaw, mirabelki, zielone pomidory,

    Gotowanie to wieczna przygoda!

    A gotowanie z produktów, których zwykle w swojej kuchni używa Małgorzata Kalemba-Drożdż, to przygoda niebanalna!

    W naszych ogrodach kryje się nieprzebrane bogactwo smaków. Pyszne rośliny, nieraz pogardzane lub niepodejrzewane o to, że są jadalne, rosną przecież tuż obok nas!

    Szczaw, mirabelki, zielone pomidory, niedojrzałe orzechy, rośliny ozdobne, owoce rzodkiewki, natka marchewki, czosnek niedźwiedzi, chmiel, topinambur i fiołki.

    Autorka wyczarowała z nich 237 przepisów.

    Interesujące smaki, oryginalne struktury i zdrowotne właściwości zaskoczą i oczarują każdego, kto ceni wartościowe i smaczne potrawy.

    Tartaletki z musem czekoladowo-śliwkowym i konfiturą szczawiową. Wino z mirabelek. Chutney z zielonych orzechów. Smażone łuszyny rzodkiewki i kwiaty marchwi. Hummus z topinamburu. Carpaccio wołowe z nasturcją i marynowanymi cebulkami powietrznymi lilii tygrysiej. Czekoladki chmielowe. Guacamole z czosnkiem niedźwiedzim. Fiołkowe risotto z krewetkami

    Smacznego!

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      20,97 zł
      59,90 zł
      Taniej o: 38.94 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      SKARBY OGRODU. SZCZAW, MIRABELKI, ZIELONE POMIDORY I INNE PYSZNE ROŚLINY

      Gotowanie to wieczna przygoda!

      A gotowanie z produktów, których zwykle w swojej kuchni używa Małgorzata Kalemba-Drożdż, to przygoda niebanalna!

      W naszych ogrodach kryje się nieprzebrane bogactwo smaków. Pyszne rośliny, nieraz pogardzane lub niepodejrzewane o to, że są jadalne, rosną przecież tuż obok nas!

      ...

      Napisz swoją opinię