
search
Udostępnij

Potrawy jednogarnkowe są dla tych wszystkich, którzy narzekają na brak czasu, a nie chcą zrezygnować z dobrej kuchni.
Połączenie makaronu i serów, ryżu i mięsa, pieczywa i jajek, wzbogacone warzywami, stanowi pełnowartościowy posiłek.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z
Potrawy jednogarnkowe są dla tych wszystkich, którzy narzekają na brak czasu, a nie chcą zrezygnować z dobrej kuchni.
Połączenie makaronu i serów, ryżu i mięsa, pieczywa i jajek, wzbogacone warzywami, stanowi pełnowartościowy posiłek.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00