WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

SEKRETY KUCHNI INDYJSKIEJ. W KUCHNI

search

SEKRETY KUCHNI INDYJSKIEJ. W KUCHNI

Paola Scolari

Olesiejuk

9788375127034

19 x 23.5

64

miękka

Od mięsa do ryb, od ryżu po warzywa, od chleba po desery, wszystko bogato przyprawione – panorama najsłynniejszych dań kuchni indyjskiej z dokładnymi opisami stosowanych składników. Seria książek kulinarnych W kuchni to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią

Od mięsa do ryb, od ryżu po warzywa, od chleba po desery, wszystko bogato przyprawione – panorama najsłynniejszych dań kuchni indyjskiej z dokładnymi opisami stosowanych składników. Seria książek kulinarnych W kuchni to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.

czytaj więcej
Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
2,00 zł
3,99 zł
Taniej o: 2 zł (-50%)

POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie jesteśmy gotowi do wysyłki.

Wysyłamy w 24h + czas dostawy

14 dni na zwrot produktu

Koszty dostaw już od 8.90 zł

Darmowa dostawa już od 100 zł

Blik Przelewy24 GPay Visa Mastercard

Recenzje

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

SEKRETY KUCHNI INDYJSKIEJ. W KUCHNI

Od mięsa do ryb, od ryżu po warzywa, od chleba po desery, wszystko bogato przyprawione – panorama najsłynniejszych dań kuchni indyjskiej z dokładnymi opisami stosowanych składników. Seria książek kulinarnych W kuchni to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i ...

Napisz swoją opinię