
search
Udostępnij

W Hiszpanii tradycje kulinarne przekazywane kolejnym pokoleniom to podstawa życia społeczności lokalnych. Każda bodega (restauracja) ma swoje własne przepisy na tapas. To coś więcej niż tylko pobudzające apetyt zakąski: te małe dania są nieodzowną częścią iberyjskiej kuchni. Rozkoszowanie się nimi z lampką dobrego wina (txikiteo) w dłoni
W Hiszpanii tradycje kulinarne przekazywane kolejnym pokoleniom to podstawa życia społeczności lokalnych. Każda bodega (restauracja) ma swoje własne przepisy na tapas. To coś więcej niż tylko pobudzające apetyt zakąski: te małe dania są nieodzowną częścią iberyjskiej kuchni. Rozkoszowanie się nimi z lampką dobrego wina (txikiteo) w dłoni to swego rodzaju rytuał. Na 192 stronach tej książki sławy iberyjskiej kuchni dzielą się swoimi najlepszymi przepisami, okraszonymi regionalnymi anegdotami i ciekawostkami.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00