TORBY NA PREZENTYBez%20tytu%C5%82u_2.png 

JADŁONOMIA. KUCHNIA ROŚLINNA. 100 PRZEPISÓW NIE TYLKO DLA WEGAN

search

    JADŁONOMIA. KUCHNIA ROŚLINNA. 100 PRZEPISÓW NIE TYLKO DLA WEGAN

    Marta Dymek

    Dwie Siostry

    9788365341679

    21 x 16.5

    284

    miękka

    Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

    Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?

    Do czego wykorzystać natkę marchewki?

    Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

    Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek 

    Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

    Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?

    Do czego wykorzystać natkę marchewki?

    Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

    Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek  – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

    Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

    czytaj więcej
    Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
    Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
    Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
      84,92 zł
      99,90 zł
      Taniej o: 14.99 zł (-15%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      JADŁONOMIA. KUCHNIA ROŚLINNA. 100 PRZEPISÓW NIE TYLKO DLA WEGAN

      Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

      Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?

      Do czego wykorzystać natkę marchewki?

      Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

      Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w ...

      Napisz swoją opinię