Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami, ziemniakami i rozmarynem, kaszą manną, czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi, ta książka jest właśnie dla Ciebie! Dowiesz się z niej, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki,
Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami, ziemniakami i rozmarynem, kaszą manną, czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi, ta książka jest właśnie dla Ciebie! Dowiesz się z niej, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki. Wszystkie techniki i etapy prac (od robienia zakwasu, wyrabiania ciasta aż po kształtowanie bochenków, bułek i rogali) dokładnie opisano i zilustrowano. Kolorowe fotografie pieczywa świeżo wyjętego z piekarnika zachęcają do tego, by natychmiast zabrać się do pieczenia!
czytaj więcej Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.