WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

JEDZENIE I INNE NAMIĘTNOŚCI

JEDZENIE I INNE NAMIĘTNOŚCI - Znak
search

    JEDZENIE I INNE NAMIĘTNOŚCI

    Maia Sobczak

    Znak

    9788324075898

    26.8 x 21.5

    304

    twarda

    Sekretny składnik twojej kuchni? Miłość!

    Jedzenie i życie można smakować wszędzie i wszystkimi zmysłami: jeść łyżką, skubać delikatnie palcami jak foccacię, próbować jak orecchiette z truflami albo wgryzać się w nie niczym w soczystego pomidora.

    Wystarczą proste, lecz oryginalne pomysły i świeże, domowe, lokalne składniki.

    Sekretny składnik twojej kuchni? Miłość!

    Jedzenie i życie można smakować wszędzie i wszystkimi zmysłami: jeść łyżką, skubać delikatnie palcami jak foccacię, próbować jak orecchiette z truflami albo wgryzać się w nie niczym w soczystego pomidora.

    Wystarczą proste, lecz oryginalne pomysły i świeże, domowe, lokalne składniki. Wyczarujesz z nich:

    • szybką sałatę z arbuza, idealną na leniwe popołudnie,
    • piżmową dynię pieczoną w soku jabłkowym z gorącą czekoladą,
    • gnudi z masłem szałwiowym z dodatkiem grzanek karmelizowanych syropem z pomarańczy i surówki z pora

    A na deser będą rozmarynowy crème brûlée na polskim cydrze i szampan z kwiatów czarnego bzu!

    MAIA SOBCZAK, autorka bloga QMAM KASZE, mistrzyni kuchennych improwizacji, zaprasza w zmysłową kulinarną podróż. Dzięki jej prostym, ale zaskakującym przepisom, które łamią kulinarne konwencje, pozwolisz sobie na prawdziwą ucztę.

    Bez pośpiechu. Każdego dnia.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      JEDZENIE I INNE NAMIĘTNOŚCI - Znak
      24,50 zł
      69,99 zł
      Taniej o: 45.5 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      JEDZENIE I INNE NAMIĘTNOŚCI

      Sekretny składnik twojej kuchni? Miłość!

      Jedzenie i życie można smakować wszędzie i wszystkimi zmysłami: jeść łyżką, skubać delikatnie palcami jak foccacię, próbować jak orecchiette z truflami albo wgryzać się w nie niczym w soczystego pomidora.

      Wystarczą proste, lecz oryginalne pomysły i świeże, ...

      Napisz swoją opinię