
search
Udostępnij

Grzanki i tarty, cannelloni, zapiekanki i naleśniki, mięsa i ryby pieczone w folii, strudle na słono i słodko. Ileż doskonałych potraw można wykonać w piekarniku!
Przygotuj bez wysiłku domowe przyjęcie ? od przekąski po deser ? wybierając spośród licznych smakowitych przepisów.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór
Grzanki i tarty, cannelloni, zapiekanki i naleśniki, mięsa i ryby pieczone w folii, strudle na słono i słodko. Ileż doskonałych potraw można wykonać w piekarniku!
Przygotuj bez wysiłku domowe przyjęcie ? od przekąski po deser ? wybierając spośród licznych smakowitych przepisów.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00