WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

ZIOŁA W KUCHNI. UPRAWA, ZASTOSOWANIE, WŁAŚCIOWŚCI

ZIOŁA W KUCHNI. UPRAWA, ZASTOSOWANIE, WŁAŚCIOWŚCI - Wydawnictwo RM
search

    ZIOŁA W KUCHNI. UPRAWA, ZASTOSOWANIE, WŁAŚCIOWŚCI

    Gabriele Lehari

    Wydawnictwo RM

    9788377732229

    16.4 x 20.8

    64

    miękka

    Książka adresowana jest do miłośników kuchni i roślin. W jasny i przejrzysty sposób opisuje wszystkie zioła stosowane w kuchni, ich właściwości smakowe i lecznicze. W książce przedstawiono wiele praktycznych wskazówek i porad dotyczących uprawy ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie. Świeże, bogate w witaminy i zdrowe zioła dodane do
    Książka adresowana jest do miłośników kuchni i roślin. W jasny i przejrzysty sposób opisuje wszystkie zioła stosowane w kuchni, ich właściwości smakowe i lecznicze. W książce przedstawiono wiele praktycznych wskazówek i porad dotyczących uprawy ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie. Świeże, bogate w witaminy i zdrowe zioła dodane do potraw gwarantują sukces kulinarny.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      ZIOŁA W KUCHNI. UPRAWA, ZASTOSOWANIE, WŁAŚCIOWŚCI - Wydawnictwo RM
      5,96 zł
      14,90 zł
      Taniej o: 8.94 zł (-60%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      ZIOŁA W KUCHNI. UPRAWA, ZASTOSOWANIE, WŁAŚCIOWŚCI

      Książka adresowana jest do miłośników kuchni i roślin. W jasny i przejrzysty sposób opisuje wszystkie zioła stosowane w kuchni, ich właściwości smakowe i lecznicze. W książce przedstawiono wiele praktycznych wskazówek i porad dotyczących uprawy ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie. Świeże, bogate w witaminy i zdrowe zioła dodane do potraw gwara...

      Napisz swoją opinię