
search
Udostępnij
Magdalena Nowaczewska – zwyciężczyni 5. edycji "MasterChefa" – gotuje z miłością i pasją, a przygotowując potrawy, kieruje się zmysłami: wzrokiem, węchem i smakiem.
Fascynacja kuchnią zaczyna się od prostego produktu, a kończy na świeżych ziołach, bez których nie wyobraża sobie swoich dań.
Nic więc dziwnego, że książka to bogactwo
Magdalena Nowaczewska – zwyciężczyni 5. edycji "MasterChefa" – gotuje z miłością i pasją, a przygotowując potrawy, kieruje się zmysłami: wzrokiem, węchem i smakiem.
Fascynacja kuchnią zaczyna się od prostego produktu, a kończy na świeżych ziołach, bez których nie wyobraża sobie swoich dań.
Nic więc dziwnego, że książka to bogactwo barw, aromatów i smaków: jędrna czarna soczewica łączy się z karminowymi burakami, pachnący orientem pilaw z jagnięciną dopełnia solidna garść świeżej mięty, a lato zamknięte w słoiku zielonych pomidorów umili niejeden zimowy podwieczorek.
Jeśli zaś dodać, że gotowanie z Magdą nie wymaga skomplikowanych i czasochłonnych zabiegów, najwyższy czas sprawdzić propozycje na własnym podniebieniu.
POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie, wysyłamy od razu.
Darmowa dostawa już od 100 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00
Powiadom mnie o zmianie ceny.
Magdalena Nowaczewska – zwyciężczyni 5. edycji "MasterChefa" – gotuje z miłością i pasją, a przygotowując potrawy, kieruje się zmysłami: wzrokiem, węchem i smakiem.
Fascynacja kuchnią zaczyna się od prostego produktu, a kończy na świeżych ziołach, bez których nie wyobraża sobie swoich dań.
Nic więc dziwnego, że książka to bogactwo ...