search
Udostępnij
Darmowa dostawa już od 100 zł
Magdalena Nowaczewska – zwyciężczyni 5. edycji "MasterChefa" – gotuje z miłością i pasją, a przygotowując potrawy, kieruje się zmysłami: wzrokiem, węchem i smakiem.
Fascynacja kuchnią zaczyna się od prostego produktu, a kończy na świeżych ziołach, bez których nie wyobraża sobie swoich dań.
Nic więc dziwnego, że książka to bogactwo
Magdalena Nowaczewska – zwyciężczyni 5. edycji "MasterChefa" – gotuje z miłością i pasją, a przygotowując potrawy, kieruje się zmysłami: wzrokiem, węchem i smakiem.
Fascynacja kuchnią zaczyna się od prostego produktu, a kończy na świeżych ziołach, bez których nie wyobraża sobie swoich dań.
Nic więc dziwnego, że książka to bogactwo barw, aromatów i smaków: jędrna czarna soczewica łączy się z karminowymi burakami, pachnący orientem pilaw z jagnięciną dopełnia solidna garść świeżej mięty, a lato zamknięte w słoiku zielonych pomidorów umili niejeden zimowy podwieczorek.
Jeśli zaś dodać, że gotowanie z Magdą nie wymaga skomplikowanych i czasochłonnych zabiegów, najwyższy czas sprawdzić propozycje na własnym podniebieniu.
POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie jesteśmy gotowi do wysyłki.
Darmowa dostawa już od 100 zł
Na razie nie dodano żadnej recenzji.