Masz dość wymyślnych potraw z egzotycznych i trudno dostępnych składników? Czas wrócić do korzeni!
Prezentujemy przepisy na dania z warzyw korzeniowych, obecnych w naszej kuchni od stuleci – zarówno tych niezmiennie popularnych, np. buraków czy marchwi, jak i tych nieco zapomnianych, np. brukwi, pasternaku czy skorzonery.
Przygotuj klasyczny
Masz dość wymyślnych potraw z egzotycznych i trudno dostępnych składników? Czas wrócić do korzeni!
Prezentujemy przepisy na dania z warzyw korzeniowych, obecnych w naszej kuchni od stuleci – zarówno tych niezmiennie popularnych, np. buraków czy marchwi, jak i tych nieco zapomnianych, np. brukwi, pasternaku czy skorzonery.
Przygotuj klasyczny barszcz czerwony oraz pyszną surówkę z marchewki i sprawdź, jak smakuje pasternak pieczony w miodzie.
czytaj więcej Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.