Masz dość wymyślnych potraw z egzotycznych i trudno dostępnych składników? Czas wrócić do korzeni!
Prezentujemy przepisy na dania z warzyw korzeniowych, obecnych w naszej kuchni od stuleci – zarówno tych niezmiennie popularnych, np. buraków czy marchwi, jak i tych nieco zapomnianych, np. brukwi, pasternaku czy skorzonery.
Przygotuj klasyczny
Masz dość wymyślnych potraw z egzotycznych i trudno dostępnych składników? Czas wrócić do korzeni!
Prezentujemy przepisy na dania z warzyw korzeniowych, obecnych w naszej kuchni od stuleci – zarówno tych niezmiennie popularnych, np. buraków czy marchwi, jak i tych nieco zapomnianych, np. brukwi, pasternaku czy skorzonery.
Przygotuj klasyczny barszcz czerwony oraz pyszną surówkę z marchewki i sprawdź, jak smakuje pasternak pieczony w miodzie.
czytaj więcej 📚 Outlet książkowy – ta sama treść, niższa cena! 📚
Książka jest nowa i pełnowartościowa, nigdy nieużywana.
Może pochodzić z końcówek serii, zwrotów lub nadwyżek magazynowych.
📦 Opakowanie lub okładka mogą nosić ślady magazynowania, takie jak delikatne otarcia czy pozostałości po etykiecie.
✅ Treść książki jest kompletna i nieuszkodzona.
✅ Gwarantujemy pełną funkcjonalność – czytasz bez przeszkód!
✅ Świetna okazja na tanią, nową lekturę!