Masz dość wymyślnych potraw z egzotycznych i trudno dostępnych składników? Czas wrócić do korzeni!
Prezentujemy przepisy na dania z warzyw korzeniowych, obecnych w naszej kuchni od stuleci – zarówno tych niezmiennie popularnych, np. buraków czy marchwi, jak i tych nieco zapomnianych, np. brukwi, pasternaku czy skorzonery.
Przygotuj klasyczny
Masz dość wymyślnych potraw z egzotycznych i trudno dostępnych składników? Czas wrócić do korzeni!
Prezentujemy przepisy na dania z warzyw korzeniowych, obecnych w naszej kuchni od stuleci – zarówno tych niezmiennie popularnych, np. buraków czy marchwi, jak i tych nieco zapomnianych, np. brukwi, pasternaku czy skorzonery.
Przygotuj klasyczny barszcz czerwony oraz pyszną surówkę z marchewki i sprawdź, jak smakuje pasternak pieczony w miodzie.
czytaj więcej Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.