WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

MASŁO SERY JOGURTY DOMOWY WYRÓB DOBRA KUCHNIA

MASŁO SERY JOGURTY DOMOWY WYRÓB DOBRA KUCHNIA - Dragon
search

    MASŁO SERY JOGURTY DOMOWY WYRÓB DOBRA KUCHNIA

    Marta Szydłowska

    Dragon

    9788362976188

    20.7 x 13.3

    48

    miękka

    Samodzielny wyrób masła, serów oraz jogurtów jest możliwy i nie wymaga - wbrew pozorom - dużych nakładów finansowych. Wystarczą dobre chęci, świeże mleko i książka Masło, sery, jogurty. Domowy wyrób. Publikacja krok po kroku poprowadzi niezaprawionych adeptów sztuki mleczarskiej przez tajniki wyrobu białych przysmaków. Niespotykane
    Samodzielny wyrób masła, serów oraz jogurtów jest możliwy i nie wymaga - wbrew pozorom - dużych nakładów finansowych. Wystarczą dobre chęci, świeże mleko i książka Masło, sery, jogurty. Domowy wyrób. Publikacja krok po kroku poprowadzi niezaprawionych adeptów sztuki mleczarskiej przez tajniki wyrobu białych przysmaków. Niespotykane dotąd przepisy na masło koperkowe czy miętowe, pomysły na potrawy wykorzystujące zrobiony własnoręcznie twarożeka także dania z wyśmienitym jogurtem z pewnością zaskoczą niejedno podniebienie. Książka zawiera wiele przepisów na smaczne i oryginalne dania, dzięki którym będzie można pochwalić się nową umiejętnością i skosztować pełni smaku mlecznych specjałów.
    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      MASŁO SERY JOGURTY DOMOWY WYRÓB DOBRA KUCHNIA - Dragon
      2,99 zł
      5,99 zł
      Taniej o: 2.99 zł (-50%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      MASŁO SERY JOGURTY DOMOWY WYRÓB DOBRA KUCHNIA


      Samodzielny wyrób masła, serów oraz jogurtów jest możliwy i nie wymaga - wbrew pozorom - dużych nakładów finansowych. Wystarczą dobre chęci, świeże mleko i książka Masło, sery, jogurty. Domowy wyrób. Publikacja krok po kroku poprowadzi niezaprawionych adeptów sztuki mleczarskiej przez tajniki wyrobu białych przysmaków. Niespotykane dotąd p...

      Napisz swoją opinię