
search
Udostępnij
Kuchnia Turcji jest intrygującą mieszanką różnych wpływów powstałych na skutek złożonej historii tego kraju oraz jego śródziemnomorskiego położenia na styku Wschodu i Zachodu. Tureckie potrawy są pikantne, ale nie palące. Smak nadają im głównie papryka, pieprz, cynamon i ziele angielskie. W książce każdy miłośnik dobrego jedzenia
Kuchnia Turcji jest intrygującą mieszanką różnych wpływów powstałych na skutek złożonej historii tego kraju oraz jego śródziemnomorskiego położenia na styku Wschodu i Zachodu. Tureckie potrawy są pikantne, ale nie palące. Smak nadają im głównie papryka, pieprz, cynamon i ziele angielskie. W książce każdy miłośnik dobrego jedzenia znajdzie niewyczerpane źródło natchnienia, czyli tradycyjne przepisy na mezze, zupy, sałatki oraz wiele sposobów przyrządzania jagnięciny.
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00
Maja Jaworowska, Karolina Paciorek
OtwartePowiadom mnie o zmianie ceny.