search
Udostępnij
Darmowa dostawa już od 100 zł
Kuchnia Turcji jest intrygującą mieszanką różnych wpływów powstałych na skutek złożonej historii tego kraju oraz jego śródziemnomorskiego położenia na styku Wschodu i Zachodu. Tureckie potrawy są pikantne, ale nie palące. Smak nadają im głównie papryka, pieprz, cynamon i ziele angielskie. W książce każdy miłośnik dobrego jedzenia
Kuchnia Turcji jest intrygującą mieszanką różnych wpływów powstałych na skutek złożonej historii tego kraju oraz jego śródziemnomorskiego położenia na styku Wschodu i Zachodu. Tureckie potrawy są pikantne, ale nie palące. Smak nadają im głównie papryka, pieprz, cynamon i ziele angielskie. W książce każdy miłośnik dobrego jedzenia znajdzie niewyczerpane źródło natchnienia, czyli tradycyjne przepisy na mezze, zupy, sałatki oraz wiele sposobów przyrządzania jagnięciny.
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 100 zł
Powiadom mnie o zmianie ceny.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
SMAKI TURCJI PONAD 100 NAJLEPSZYCH PRZEPISÓW