search
Udostępnij
Darmowa dostawa już od 100 zł
Kuchnia Turcji jest intrygującą mieszanką różnych wpływów powstałych na skutek złożonej historii tego kraju oraz jego śródziemnomorskiego położenia na styku Wschodu i Zachodu. Tureckie potrawy są pikantne, ale nie palące. Smak nadają im głównie papryka, pieprz, cynamon i ziele angielskie. W książce każdy miłośnik dobrego jedzenia
Kuchnia Turcji jest intrygującą mieszanką różnych wpływów powstałych na skutek złożonej historii tego kraju oraz jego śródziemnomorskiego położenia na styku Wschodu i Zachodu. Tureckie potrawy są pikantne, ale nie palące. Smak nadają im głównie papryka, pieprz, cynamon i ziele angielskie. W książce każdy miłośnik dobrego jedzenia znajdzie niewyczerpane źródło natchnienia, czyli tradycyjne przepisy na mezze, zupy, sałatki oraz wiele sposobów przyrządzania jagnięciny.
Niedostępny
Darmowa dostawa już od 100 zł
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
SMAKI TURCJI PONAD 100 NAJLEPSZYCH PRZEPISÓW