TORBY NA PREZENTYBez%20tytu%C5%82u_2.png 

TECHNOLOGIA WĘDZENIA ŻYWNOŚCI Edward Kołakowski

TECHNOLOGIA WĘDZENIA ŻYWNOŚCI Edward Kołakowski - Wiedza Powszechna
search

    TECHNOLOGIA WĘDZENIA ŻYWNOŚCI Edward Kołakowski

    Edward Kołakowski

    Wiedza Powszechna

    9788309010906

    15 x 23.5

    478

    miękka

    Książka stanowi kompendium wiedzy o technologii wędzenia żywności. Omówiono w niej technologię wędzenia najważniejszych grup produktów żywnościowych, sposoby otrzymywania dymu wędzarniczego i preparatów wędzarniczych, a także wpływ wędzenia na wartość odżywczą i zdrowotną żywności. Oprócz zagadnień teoretycznych podano w niej

    Książka stanowi kompendium wiedzy o technologii wędzenia żywności. Omówiono w niej technologię wędzenia najważniejszych grup produktów żywnościowych, sposoby otrzymywania dymu wędzarniczego i preparatów wędzarniczych, a także wpływ wędzenia na wartość odżywczą i zdrowotną żywności. Oprócz zagadnień teoretycznych podano w niej wskazówki dotyczące poszczególnych operacji i zabiegów występujących w procesie wędzenia. Przyjęcie formy podręcznikowej, z elementami monografii sprawia, że książka jest użytecznym materiałem dla studentów, magistrantów i doktorantów technologii żywności i żywienia człowieka, jak również dla pracowników inżynieryjno-technicznych przemysłu spożywczego. Może być też źródłem wiedzy dla studentów kierunków pokrewnych, takich jak towaroznawstwo i dietetyka, słuchaczy studiów podyplomowych z zakresu nauk o żywności i żywienia oraz dla uczniów techników przemysłu spożywczego.

    czytaj więcej
    Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
    Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
    Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
      TECHNOLOGIA WĘDZENIA ŻYWNOŚCI Edward Kołakowski - Wiedza Powszechna
      18,95 zł
      63,15 zł
      Taniej o: 44.21 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      TECHNOLOGIA WĘDZENIA ŻYWNOŚCI Edward Kołakowski

      Napisz swoją opinię